Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Miksi tanssia?

Tanssi on liikettä. Tanssi on oiva kuntoilumuoto, joka kehittää mm. kehonhallintaa, tasapainoa ja koordinaatiota. Tanssi on myös erinomaista aivojumppaa.

Tanssiessa keskittyy siihen hetkeen ja olennaiseen juuri sillä hetkellä käsillä olevaan asiaan, tilaa ei jää arjen huolille – vapauttava kokemus.

Tarvitsemme kosketusta ja tanssissa toisen ihmisen turvallinen kosketus syntyy luonnollisesti.

Tanssissa musiikki on oleellisessa osassa ja samalla kun liikut, nautit hyvästä musiikista.

Tanssi on tunnetta, tunnetiloja. Tanssi voi parhaimmillaan avata tunnelukkoja ja vapauttaa mielen. Musiikki ja tanssi vie sinut hetkessä tunnelmasta toiseen.

Nautittava tanssi. Parin välinen hyvä kommunikaatio eli vienti-seuraaminen tekee tanssista soljuvan sanattoman vuoropuhelun. 

Hyväksyminen. Suloisessa sekamelskassa niin nuoret kuin iäkkäämmät–niin aloittajat kuin kokeneemmat – niin satunnaiset harrastajat kuin aktiivisemmat harrastajat - toinen toisensa hyväksyen. Olemme yksilöitä, niin rakenteeltamme kuin mieleltämme ja tanssin yksi iso rikkaus on, että jokainen persoona tuo lajiin oman itsensä.

Tanssi on sosiaalinen elämys. Halutessaan tanssikursseilla oppii suvaitsevaisuutta, kykyä nauraa itselle, heittäytymistä ja leikkimielisyyttä. Tanssin opettelun lomassa myös nauretaan yhdessä ja koetaan palkitsevia ahaa elämyksiä.

 

Anna itsellesi mahdollisuus kokea tanssin ilo :)